12.12.14

"Λάθος της EBU η αναγνώριση της ΝΕΡΙΤ"

ShortStories12.12.2014

 «Η πρόσφατη απόφαση της EBU να δεχτεί τη ΝΕΡΙΤ ως ενεργό μέλος της, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού των εργαζομένων και των φορέων της Ελλάδας”, δηλώνουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και η  UNI-MEΙ. «Ο ισχυρισμός του προέδρου της EBU,  για δήθεν συλλογικό αίτημα των εργαζομένων της ΕΡΤ και της ελληνικής κοινωνίας διαστρεβλώνει και παραποιεί την πραγματικότητα, για αυτό απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει”, υπογραμμίζουν.


MEGA: Σήμερα συνεδριάζουν εκ νέου στον Τηλέτυπο για να αποφασίσουν για την πορεία του δελτίου ειδήσεων.  Το πνεύμα της λιτότητας που επικράτησε σε συνδυασμό  με την απομάκρυνση του Χρ. Παναγιωτόπουλου από το διεύθυνση ειδήσεων και την απόσυρση της Όλγας Τρέμη από την παρουσίαση, είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της απήχησής του.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι καλεσμένος στην εκπομπή “Ο κόσμος ανάποδα” με τη  Σοφία Τσίπα αυτό το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου(16:00, ΣΚΑΪ). Ο δημιουργός αποσαφηνίζει τις δηλώσεις του για τη Βόρεια Ελλάδα που προκάλεσαν αντιδράσεις και τη σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ.


Novasports: Ο ετήσιος αγώνας των πρωταθλητών του μηχανοκίνητου αθλητισμού έρχεται στα κανάλια Novasports Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αύριο και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου (18:00, NS4)  θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα, το Race of Champions.


Δεν υπάρχουν σχόλια: