17.12.14

Βραβείο για το "Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας"

Short Stories

ΕΡΤ: Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας του Γιώργου Αυγερόπουλου διακρίθηκε με το Βραβείο Μεσογειακού Ρεπορτάζ στο 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Μεσογειακού Ντοκιμαντέρ και Ρεπορτάζ PriMed στη Μασσαλία. Φέτος, το φεστιβάλ PriMed (8-13 Δεκεμβρίου 2014) δέχθηκε 543 υποψηφιότητες από 39 χώρες. Οι κριτικές επιτροπές του φεστιβάλ επέλεξαν 29 ταινίες από 19 χώρες για τις κατηγορίες του Διαγωνιστικού. Το Χαμένο Σήμα της Δημοκρατίας έλαβε το Βραβείο Μεσογειακού Ρεπορτάζ (Prix du Reportage .



Πόλο: Τον αγώνα Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Len Champions League στο πόλο Ανδρών θα μεταδώσει απόψε η Nova(17:00, NS7) σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.


ΣΚΑΪ: Η νέα εκπομπή μαγειρικής “Happy Cook” με τον Ευτύχη Μπλέτσα ξεκινάει να μεταδίδεται  από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (Δευτ-.Παρ., 14:30).


MEGA: Για τρίτη συνεχή χρονιά, το MEGA, με την ενέργεια «Νοιάζομαι | Μοιράζομαι»,  θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και τις χιλιάδες οικογένειες που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης, αυτό το Σάββατο  (10:00-06:00) στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα και στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: