23.12.14

Το Εποπτικό της Κυβέρνησης στη ΝΕΡΙΤ

Short Stories23.12.2014

ΝΕΡΙΤ: Με απλή πλειοψηφία η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής έκανε δεκτή την εισήγηση της υφυπουργού Τύπου, Σ. Βούλτεψη, για το νέο Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, σε μια διαδικασία για την οποία είχε εκφράσει σοβαρές ενστάσεις η  EBU, με επιστολή της στον Πρωθυπουργό τον περασμένο Αύγουστο Τα νέα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου είναι οι δημοσιογράφοι Νίκος Αμανίτης και Κωνσταντίνος Τσιάκαλος, οι δικηγόροι Κατερίνα Αποστόλου κι Ευθυμία  Ιωαννίδου, ο πολιτικός επιστήμονας Θέμης Πουλαντζάς, ο καθηγητής Τηλεπικοινωνιών Γ. Τόμκος κι η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Καραμάνου.


Alpha: Το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας  αναλύει ο Αντώνης Σρόιτερ, απόψε στον Alpha(24:00).Στο στούντιο μαζί με το δημοσιογράφοι στελέχη κομμάτων, ανεξάρτητοι βουλευτές, αλλά και έγκριτοι δημοσιογράφοι.

MEGA: Με την πρωτοβουλία του MEGA “Νοιάζομαι  – Μοιράζομαι” συγκεντρώθηκαν 8 τόνοι τροφίμων τα οποία  ήδη βρίσκονται στους αποθηκευτικούς χώρους του Κόμβου Αλληλοβοήθειας, στο κτίριο του παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης.


Novalifε: Το πρώτο «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» για το 2015 θα έχει φιλοξενούμενο το Μανώλη Μητσιά την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου (22:50, Novalifε). Ο Μανώλης Μητσιάς μιλάει για την πλούσια διαδρομή του στο ελληνικό τραγούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: