4.11.14

Γιουβέντους- Ολυμπιακός απόψε στη Nova



Η  μεγάλη βραδιά έφτασε. Ο Ολυμπιακός απόψε στην Ιταλία θα διεκδικήσει  ό,τι καλύτερο μπορεί αντιμετωπίζοντας την «Μεγάλη Κυρία» Γιουβέντους και η Nova  έχει ετοιμάσει μια μεγάλη παραγωγή για την  κάλυψη του αγώνα στα κανάλια Novasports (21.45, NS2-NS2HD, NovaGO). Στην περιγραφή της αναμέτρησης από το «Juventus Stadium », θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς και Γιαννίκος Δούσκας.



Τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:30, με το Pre game show που θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Παπανικολάου με καλεσμένο τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, Γιώργο Κοκκολάκη, ενώ ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», Αλέξης Αλεξανδρής, θα δώσει από την Ιταλία τα προγνωστικά του πριν τον αγώνα. Οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από τις συνδέσεις με τους απεσταλμένους στο Τορίνο να παρακολουθήσουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις συνθέσεις των δύο ομάδων. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show, όπου θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» στην εκπομπή «Champions Live!».


Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις. Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της κόντρα στη πάντα επικίνδυνη Λίβερπουλ, ενώ η Άρσεναλ θα αναμετρηθεί με την Άντερλεχτ στο «Emirates». Στη Σουηδία, η Μάλμε θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Ζενίτ – Λεβερκούζεν, Μπενφίκα – Μονακό, Μπορούσια Ντόρτμουντ – Γαλατασαράι και Βασιλεία – Λουντογκόρετς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: