5.11.14

ΔΣ στη ΝΕΡΙΤ, ΔΣ και στο MEGA

Short Stories05.11.2014

ΝΕΡΙΤ: Χωρίς εκπλήξεις το νέο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ, υπό την προεδρία του Πρύτανη, Θεόδωρου Φόρτσακη, επέλεξε τον Πέτρο Μάη, πρώην ανώτατο διοικητικό στέλεχος της ΕΡΤ για τη θέση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου και ως μέλη τους, Παναγιώτη Αναστόπουλο, Πέτρο Καβάσαλη, Αδριανή Παπαδριανού  και ο Αλέξανδρος Πρίφτης. Η θητεία του συμβουλίου είναι 5ετής, πλην όμως έχει καταγγελθεί πως το Εποπτικό Συμβούλιο δεν είχε νόμιμη σύνθεση. 



Mega:  Σήμερα είναι προγραμματισμένο το ΔΣ του MEGA με αντικείμενο τις νέες αλλαγές στο ενημερωτικό τομέα με την πρόταση από την πλευρά της οικογένειας Μπόμπολα να αναλάβει την Έλλη Στάη θέση σχολιάστριας.

Europa League: Ζωντανά θα μεταδώσει απόψε  το Novasports 24 HD τις συνέντευξεις Τύπου του Παναθηναϊκού (15:40), και της Αϊντχόφεν (18:50). Παράλληλα, στις 17:15 θα καλυφθεί η συνέντευξη Τύπου της Τότεναμ και στις 19:40 η συνέντευξη Τύπου του Αστέρας Τρίπολης.


Έπαινο στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ (ertopen.com) για την τηλεοπτική εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» και τη ραδιοφωνική εκπομπή «Μικρόφωνο στα γήπεδα» απένειμε ο ΠΣΑΤ. Τα βραβεία παρέλαβαν η Μαρία Γκίκα και ο Κώστας Μότσης, αντίστοιχα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: