20.11.14

Σήμερα η Huffington, αύριο η Digea

Short Stories

ShortStories

Digea: Ολοκληρώνεται, αύριο,  το τέταρτο από τα έξι συνολικά switch-off της χώρας, προκειμένου το αναλογικό τηλεοπτικό σήμα να αντικατασταθεί από το ψηφιακό στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, σε τμήμα της Στερεάς Ελλάδας και τη Βόρεια Εύβοια. Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια πολίτες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα της Digea., από 21 σημεία εκπομπής στη συγκεκριμένη γεωγραφική ενότητα. Με την έναρξη του ψηφιακού σήματος θα διακοπεί η αναλογική εκπομπή των τηλεοπτικών σταθμών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.



ΣΚΑΪ: Το «Traction» παρουσιάζει μια ασυνήθιστη συγκριτική δοκιμή υπό το άγρυπνο βλέμμα του Κώστα Στεφανή το Σάββατο 22 Νοεμβρίου (14:00, ΣΚΑΪ) θέτοντας το ερώτημα με ποιο μέσο ανεβαίνει κάποιος ταχύτερα την Πάρνηθα…

Ενώσεις: Με 24ωρη απεργία την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου  θα συμμετάσχουν οι συνεργαζόμενες ενώσεις στα ΜΜΕ μια μέρα πριν την πανελλαδική κινητοποίηση της 27ης  Νοεμβρίου  των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Για την Πέμπτη έχει προκηρυχθεί 3ωρη στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

Huffington: Σήμερα είναι προγραμματισμένη η έναρξη λειτουργίας του ελληνικού site της Huffington Post με επικεφαλής τη Σ. Παπαϊωάννου. Σήμερα, στη 1.00 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη συνάντηση της ιδρύτριας Αριάνας Χάφιγκτον με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: