15.11.14

Άπλετο φως στην καταγγελία για επίθεση σε φωτορεπόρτερ

ShortStories 16.11.2014

ΜΑΤ: Να εξεταστεί εξονυχιστικά και αποτελεσματικά η καταγγελία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε φωτορεπόρτερ και τον χτύπησαν με γκλόμπ ζητάει με ανακοίνωσή του, το ΔΣ της ΠΟΕΣΥ.

Επισημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φωτογράφοι ή δημοσιογράφοι  δέχονται επιθέσεις από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων ή διαδηλώσεων και εκφράζει την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα έχουν αποτέλεσμα «η κατεπείγουσα έρευνα και προανάκριση» για το θέμα, που ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.


“LUXLEAKS”: Στη δημοσίευση του φακέλου “LUXLEAKS” με την έκδοση του περιοδικού «ειδικού σκοπού» TMP (TheMagazineProject)  θα προχωρήσει το site  ThePressProject, με την υποστήριξη του κοινού του Το 1ο περιοδικό θα κυκλοφορήσει τις πρώτες ημέρες το Δεκέμβρη

ΟΤΕ TV: Τις αναμετρήσεις  Memphis Grizzlies-Houston Rockets (Τρίτη 19 Νοεμβρίου, 03.00,  ΟΤE SPORT 3HD) με την συμμετοχή των Ελλήνων διεθνών Κώστα Κουφού, Νικ Καλάθη και Κώστα Παπανικολάου και  ΑΕΚ-Απόλλων Πάτρας (Κυριακή 16 Νοεμβρίου, 15.00, OTE SPORT 3HD) μεταδίδει ο ΟΤΕ TV.


ΝΕΡΙΤ: Λόγω της λειτουργίας του δικτύου ψηφιακών πομπών της ΝΕΡΙΤ. Από τo πρωί της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου οι τηλεθεατές των περιοχών της ΒΔ Αττικής, της Ν. Εύβοιας και της Αρκαδίας, πρέπει να συντονίσουν εκ νέου, τους δέκτες τους προκειμένου να λαμβάνουν το σήμα της ΝΕΡΙΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: