14.11.14

Σε ΝΕΡΙΤ, ΟΤΕ TV και Nova η Εθνική



Σε τρία …ταμπλό η Εθνική Ποδοσφαίρου. Ο αποψινός αγώνας με τα Νησιά Φερόε θα καλυφθεί από τη ΝΕΡΙΤ και  τον OTE TV και η φιλική αναμέτρηση με τη Σερβία την επόμενη Τρίτη από τη Nova. Παρά το γεγονός ότι η πορεία  της μέχρι τώρα δεν είναι αναμενόμενη στα προκριματικά του Euro 2016, η Εθνική εξακολουθεί να έχει πολλαπλή κάλυψη των δραστηριοτήτων της.

Η ΝΕΡΙΤ θα καλύψει απευθείας (21:45, ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports NΕΡΙΤ HD) το αγώνα με τα Νησιά Φερόες, και παράλληλα την ίδια ώρα ο ΟΤΕ θα δείξει το ματς από το OTESports1HD. Η ποδοσφαιρική βραδιά για τη ΝΕΡΙΤ αρχίζει στις με την εκπομπή «Euro – Euro όλοι» (19:00, ΝΕΡΙΤ Sports , NΕΡΙΤ HD) με τον Ιωσήφ Νικολάου, ενώ από το γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Βασίλης Μπακόπουλος μαζί με τον Σάκη Τσιώλη θα περιγράψουν τον αγώνα. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, (24:00) ακολουθεί η εκπομπή post game με  δηλώσεις των πρωταγωνιστών και  εκτεταμένα στιγμιότυπα από όλα τα παιχνίδια του ομίλου της εθνικής, αλλά και από όλα τα ματς της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016.

Το επόμενο ραντεβού είναι την Τρίτη με το διεθνή φιλικό αγώνα Ελλάδα – Σερβία στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των καναλιών την Τρίτη 18,  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση (19:00,NS1-NS1HD-NovaGO) το διεθνή φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, Ελλάδα – Σερβία, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Αποστόλης Λάμπος και Γιώργος Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: