18.11.14

Αγοράζει δικαιώματα η ΝΕΡΙΤ

ShortStories 18.11.2104

Δικαιώματα: Συμφωνία ΝΕΡΙΤ-Asset Oglivy για την απόκτηση αθλητικών δικαιωμάτων 3 ...ομάδων από το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα.  Η κυβερνητική τηλεόραση εξασφάλισε τους αγώνες  της πρωταθλήτριας Αγγλίας,   Manchester City,  της Real Madrid TV  και της Arsenal, έναντι του ποσού των 70.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Τα χρήματα αυτά θα παραχωρηθούν με τη μορφή διαφημιστικού χρόνου στην Asset Ogilvy Entertainment. Οι αγώνες ήδη μεταδίδονται από το ΝΕΡΙΤ Sports.


“Αγορά”: Το περιοδικό  μαγειρικής «Jamie»! με την υπογραφή του διάσημου chef Jamie Oliver κυκλοφορεί από  αυτό το Σάββατο 22 Νοεμβρίου με την πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Αγορά».

ΝΕΡΙΤ: Στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ, αναρτήθηκε  ο  αναθεωρημένος πίνακας κατάταξης των υποψηφίων για την ειδικότητα των διευθυντών παραγωγής τηλεόρασης με έδρα την Αθήνα.



Απεργίες: Συνεχίζεται στην «Ελευθεροτυπία» η απεργία για τη μή καταβολή των υπεσχημένων μισθών. Αντίθετως πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι στον "Ελεύθρο Τύπο" για το Σεπτέμβριο και ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: