1.11.14

Στα περίπτερα η "Επένδυση"

Short stories01.11.2014

Εκδόσεις: Νέες εφημερίδες στα περίπτερα:  Σήμερα Σάββατο κυκλοφορεί η «Επένδυση» του Γιάννη Κουρτάκη, με διευθυντή τον Κωνσταντίνο Άγγελόπουλου και σύμβουλο έκδοσης τον Ευτύχη Παλλήκαρη. Τη δημοσιογραφική ομάδα απαρτίζουν, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ο Γιώργος Σιαδήμας, η Στέλλα Γκαντώνα, ο Γιάννης Αντύπας, κ.α. .

Το επόμενο Σάββατο θα έρθει η «Αγορά» από τον όμιλο Real με διευθυντή το Νίκο Χατζηνικολάου, διευθυντή έκδοσης το Γιάννη Παπαδόπουλο και αρθρογράφους τους, Στέλιο Κούλογλου, Θόδωρο Ρουσόπουλο και Νίκο Παπανδρέου.


 GP: Aπευθείας θα μεταδώσει το GP από το Ώστιν των ΗΠΑ ο  Alpha αυτή την Κυριακή στις στις 22:00. Περίπου μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown»  με τον Τάκη Πουρναράκη  και σχολιαστές τους, Νίκο Κατσαρό, Πάνο Σεϊτανίδη και Τάκη Τρακουσέλλη.


FOX: Ο  4ος κύκλος της σειράς «Once Upon a Time» , τα επεισόδια του 5ου κύκλου «Glee»,  το καινούριο «Friends with Better Lives»  έρχονται αυτό μήνα στα κανάλια  FOX και  FOX life (Nova, OTE TV, Cyta).


Δεν υπάρχουν σχόλια: