7.10.14

Στον ΟΤΕ TV η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Short Stories07.10.2014

  μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ τη σεζόν 2014-2015, ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΤΕ. Η συμφωνία περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στη κανονική περίοδο και τα playoff του πρωταθλήματος, αλλά και τις όποιες φιλικές αναμετρήσεις της. Με τον ΟΤΕ διαπραγματεύεται και η ΚΑΕ ΑΕΚ, αποχωρώντας από τη συμφωνίας κεντρικής διαχείρισης της Α1 μπάσκετ.


 Ολλανδία:  Υπηρεσίες 3Play  θα προσφέρει σε όλη την Ολλανδία η Vodafone. Μέχρι τώρα η εταιρεία τηλεπικοινωνιών χρησιμοποιούσε μόνο τα δίκτυα οπτικών ινών, όμως τώρα με το σχέδιο “Vodafone στο σπίτι οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν a la carte από τις υπηρεσίες που  θα (ευρυζωνικό internet, σταθερή τηλεφωνίας , τηλεόραση).Τα πακέτα καναλιών  των καναλιών χωρίζονται σε κατηγορίες όπως τα παιδιά τη μουσική, διεθνή νέα, την ψυχαγωγία και επιπλέον με πρόσθετη αμοιβή τα προγράμματα από το  HBO και το Fox Sports.


ΝΕΡΙΤ: Μόλις 4 ενεργά μέλη συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του Πρύτανη, Θεόδωρου  Φορτσάκη, έχει πλέον το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ. Κατά τον παραιτηθέντα, Ανδρέα Ζούλα  το συμβούλιο πλέον δεν μπορεί να λειτουργεί νόμιμα με τέτοια σύνθεση.

Alpha: Απόψε τα μεσάνυχτα ξεκινάει η εκπομπή «360ο» στον Alpha. Η Σοφία Παπαϊωάννου και η ομάδα της παρουσιάζουν μία εκπομπή για τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας


Nitro: Ανανεώνεται ο  αυτοδιαχειριζόμενος σταθμός Nitro Radio 102.5, αλλάζοντας το πρόγραμμα του και προχωρώντας σε συνεργασία με το διαδικτυακό joinradio.gr και τις παραγωγούς του, Αφροδίτη Σημίτη και Άννα Αναστασίου.Δεν υπάρχουν σχόλια: