19.10.14

O OTE πάει ...Champions League και η Nova ...Γαλλία


 Η μάχη στη συνδρομητική τηλεόραση τώρα αρχίζει και φουντώνει.  Ο ΟΤΕ απέκτησε τα δικαιώματα του  Champions League και του Europa League, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων μεταδίδεται τώρα από τη Nova ως το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς και η Nova σχεδιάζει τη δική της αντεπίθεση.


Η Forthnet εξασφάλισε το γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για τα επόμενα 2 χρόνια ω τη σεζόν 2015-16. μεταδίδοντας απόψε   τον  αγώνα της Γκινγκάμπ- αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League με τη Λιλ. (21:00, NS2-NS2HD), ενώ  αύριο, θα μεταδοθούν οι αγώνες, Μαρσέιγ – Τουλούζ (15:00, NS1-NS1HD) και Λυών – Μονπελιέ (22:00 NS2-NS2HD). 

Ο χάρτης πλέον διαμορφώνεται ως εξής.  Η Nova εξακολουθεί να κατέχει, τα δικαιώματα  αποκλειστικής μετάδοσης του συνόλου των αγώνων και στιγμιότυπων του επαγγελματικού πρωταθλήματο της SuperLeague μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής  περιόδου 2016-2017.  Είναι το μεγάλο “όπλο”  της Nova, η οποία ως τέλος της σεζόν, 2014-15 θα εξακολουθήσει να μεταδίδει τους αγώνες του  Champions League και του  Europa League μαζί με τη ΝΕΡΙΤ και τον ΑΝΤ1.


O OTE  αναμένει τον Ιούλιο για να πάρει τη σκυτάλη στο  Champions League και το  Europa  League.  Κατέχει ήδη τα δικαιώματα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων, της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και τη Γερμανίας τα  Κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βραζιλίας) και στην ελληνικές διοργανώσεις, το Κύπελλο και την Football League, μαζί τη μετάδοση των προκριματικών αγώνων του Euro 2016, μαζί με τη ΝΕΡΙΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: