21.10.14

Τα βρήκαν..

ShortStories21.10.2014

Διαφήμιση: Την έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου για το καθεστώς έναρξης εφαρμογής των «επιστροφών» ζητούν από κοινού με επιστολή τους προς τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, η  ΕΙΤΗΣΕΕ,  η ΕΔΕΕ και  ο ΣΔΕ. Σκοπός είναι  να διευθετηθούν τυχόν ζητήματα λόγω  αντικρουόμενων ερμηνειών σε ό,τι αφορά τη μεταβατική περίοδο έως την 1η Ιουλίου  2015 αφήνοντας να εννοηθεί πως  η έναρξη  ισχύος της ρύθμισης της τροπολογίας καταλαμβάνει το σύνολο των προβλέψεων του  λόγω άρθρου,  για την απευθείας τιμολόγηση στους διαφημιζόμενους.


Nova: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος  είναι προσκεκλημένος απόψε (19.00 NS1-NS1HD) “Στο φιλέ” με  τον Παντελή Λωλή. Ο προπονητής της «γαλανόλευκης»  θα αναλύσει το νέο πρωτάθλημα της Volley League

Alpha: Με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του εφήβου και το αστείρευτο κέφι ενός κωμικού παντός καιρού, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με το Λάκη Λαζόπουλο χτυπά και απόψε (21:00, Alpha) από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.



ΕΡΤ: Σε διάλογο για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ καλεί η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι απολυμένοι δημοσιογράφοι της εταιρείας.  Η Ομοσπονδία προτείνει η συγκέντρωση των προτάσεων να γίνει στις 30  Οκτωβρίου στην ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: