2.10.14

Σε θέσεις μάχης στο Mega


Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται το MEGA! Η επιμονή του Φώτη Μπόμπολα για σαρωτικές αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων και τον ενημερωτικό τομέα, με την αντικατάσταση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, φτάνοντας στο σημείο να ζητάει γενική συνέλευση για την αντικατάσταση των μελών του ΔΣ, αποκαλύπτουν το μέγεθος του προβλήματος.


Οι τρεις μέτοχοι του καναλιού, Σταύρος Ψυχάρης, Βαρδής Βαρδινογιάννης και  Γιώργος Μπόμπολας συναινούν στο πρόσωπο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου αν και δεν ήταν ικανοποιημένοι από τη μείωση της απήχησης του δελτίου την περσινή τηλεοπτική σεζόν. Αντιθέτως, ο  Φώτης Μπόμπολας  θεωρεί πως πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στον ενημερωτικό τομέα ξεκινώντας από το διευθυντή  του, πιστεύοντας πως το δελτίο ειδήσεων, με τη Μαρία Σαράφογλου  δεν θα έχει μέλλον. Στην πρεμιέρα του πάντως το δελτίο κατέκτησε την πρώτη θέση στη μάχη του ανταγωνισμού, με το Γιώργο Μπόμπολα να είναι στο ...κοντρόλ, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στο Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν για το ποιος θα νικήσει στο εσωτερικό μπραντεφέρ για το μέλλον του διευθυντή ειδήσεων στο κανάλι.


Σε μια άλλη ανάγνωση της πραγματικότητας, ο Γιάννης Πρετεντέρης, σε συνέντευξη του στο www.iefimerida.gr αποδίδει την πτώση του δελτίου  σε “ένα ανελέητο πόλεμο με πολιτικά, δημοσιογραφικά και οικονομικά κίνητρα” από τους ανταγωνιστές του καναλιού και το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο σημείωμα που έδωσε στους δημοσιογράφους στην παρουσίαση του προγράμματος, πως “αποτελεί άσκηση ψυχραιμίας και νηφαλιότητας η σιωπή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: