3.10.14

Πρεμιέρες ενημερωτικών εκπομπών τη Δευτέρα

Short stories

“Στον ενικό”: Πρεμιέρα  για τις ενημερωτικές εκπομπές “στον ενικό”
 (23:15, Star/www.enikos.gr) και “Ανατροπή” (23:15) με το Γιάννη Πρετεντέρη. Η  εκπομπή “στον ενικό” ξεκινάει συζητώντας για τη  ψήφο εμπιστοσύνης και τη μάχη της κυβέρνησης στη Βουλή με τους  καλεσμένους και φέτος να απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο. Ο   Γιάννης Πρετεντέρης και η «Ανατροπή» ξεκινούν την 15η τηλεοπτική χρονιά τους στο Mega, έχοντας ήδη ήδη 482 εκπομπές στον αέρα.


ΝΕΡΙΤ: Η νομικός σύμβουλος Βασιλική Σουλτανιά ορίστηκε με απόφαση του Εποπτικού Συμβουλίου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ. Θα παραμείνει στη θέση μέχρι να οριστεί το νέο ΔΣ από το Εποπτικό.

ΣΚΑΪ; Τις «Ιστορίες γης» παρουσιάζει ο Ανδρέας Μπαρμπούτσης την Κυριακή 05 Οκτωβρίου  (15.00)  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Συνεχίζοντας την περιπλάνηση στην Ελλάδα οι Ιστορίες Γης αυτή τη φορά βάζουν πλώρη για την κοιτίδα του μινωικού πολιτισμού, την Κρήτη.



Alpha: Το 15ο Grand Prix  ξεκινάει  στην Ιαπωνία  αυτή την Κυριακή και ο  Alpha θα είναι εκεί. Στις 14:20 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση «F1 Countdown» στο στούντιο με τον Τάκη Πουρναράκη και ακολουθεί η μετάδοση του GP Ιαπωνίας (15:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: