5.10.14

Αύριο επιστρέφει η "Ελληνοφρένεια"

Short Stories04.10.2014

 Alpha: Πρεμιέρα  για την  «Ελληνοφρένεια»  τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, στις 21:45 στην τηλεόραση του Alpha Ο απρόβλεπτος τσολιάς, ο ικανός για όλα Μπαλούρδος, μαζί με έναν πρωθυπουργό, καμιά 40αριά υπουργούς και περίπου 300 τηλεπερσόνες, ανακατεύονται μαζί προσφέροντας ένα απολαυστικό κοκτέιλ ελληνοφρενικών καταστάσεων.   Η «Ελληνοφρένεια» με το ανατρεπτικό της χιούμορ, θα ισορροπήσει ανάμεσα στην καυστική σάτιρα, την έντονη πολιτική διάσταση, την αποδόμηση της σοβαροφάνειας των πολιτικών και την αμφισβήτηση κάθε μορφής εξουσίας.



ΣΚΑΪ: Ο  επικεφαλής του Ποταμιού,  Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκεται την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου, στις 9.00 το πρωί  στην τηλεόραση του Σκάι, στην εκπομπή “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά.

ETV:  Αυτή τη ξεκινάει  η Χριστίνα Λαμπίρη  στο  ETV  με την εκπομπή “Καλημέρα” από τις 06:40  ως  τις 10.00 το πρωί, υποσχόμενη περισσότερα θέματα, και ενημέρωση.


Action24 Τη θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή του ομίλου του Διονύση Παναγιώτακη (Action 24) αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ροτζιώκος πρώην εμπορικός διευθυντής της «Καθημερινής». Το Action24 θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του στις 15 Οκτωβρίου στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: