31.10.14

Άλλη μια αναβολή στην ψηφιακή

ShortStories30.10.2014

Ψηφιακή: Για “τεχνικούς λόγους” το υπουργείο υποδομών τροποποίησε για μια ακόμη φορά  το τελικό χρονοδιάγραμμα μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Έτσι στις 21 Νοεμβρίου θα σταματήσει η μετάδοση του αναλογικού σήματος στην Κεντρική Μακεδονία  τη  Θεσσαλία και σε τμήμα της Στερεάς Ελλάδας. Στις 19 Δεκεμβρίου, η Ήπειρος η Δυτική Μακεδονία, το Ιόνιο και το ν. Αιτωλοακαρνανίας και στις 29 του ίδιου μήνα ακολουθούν η Κρήτη, οι  Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, η Σάμος , η Ικαρία και το Καστελόριζο.


ETV: Απόψε (22:00, ETV) ο Γιώργος Μητσικώστας δεν αφήνει τίποτα όρθιο! Ο Ανδρέας Λοβέρδος σπάει τη σιωπή του και αποκαλύπτει αποκλειστικά στο MhtsiShow γιατί δεν πήγε στην εκκλησία την 28η Οκτωβρίου, ενώ αναλύει και το ντέρμπι των «αιωνίων».

Alpha: Στον σκοτεινό κόσμο των αναβολικών ταξιδεύει απόψε (23:45, Alpha)  η εκπομπή «Αυτοψία» και ο Αντώνης Σρόιτερ. Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει τη συγκλονιστική μαρτυρία του επιχειρηματία Τάκη Γιγουρτάκη, ο οποίος έχασε τον γιο του από χρήση αναβολικών, καθώς και τις μαρτυρίες αθλητών και αθλητριών bodybuilding.

Μαρής: Εκδήλωση για το δημοσιογράφο και συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων Γιάννη Μαρή διοργανώνει στις 5 Νοεμβρίου το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, στην έδρα της Ένωσης (Ακαδημίας 20).





Δεν υπάρχουν σχόλια: