11.10.14

Οικογενειακές αλλαγές στο ΔΟΛ

Short Stories10.10.2104

ΔΟΛ: Νέες ανακατατάξεις στο ΔΟΛ. Ο μέτοχος του οργανισμού και εκτελεστικός του πρόεδρος Σταύρος Ψυχάρης αποφάσισε  να δώσει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον Παναγιώτη Ψυχάρη και στη σύζυγό του Χριστίνα Τσούτσουρα Ψυχάρη ρόλο αντιπροέδρου. Τις κεντρικές αποφάσεις εξακολουθεί να τις λαμβάνει ο ίδιος ο Σ. Ψυχάρης.

ΣΚΑΪ: Πλούσια αθλητική ενημέρωση υπόσχεται ο ΣΚΑΪ και στο φετινό πρόγραμμα. Ο Κυριάκος Θωμαϊδης παρεμβαίνει με τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή προβάλλεται το «Goal χωρίς σύνορα» με  τον Πάνο Βόγλη και την Κυριακή το «Goal» με τον  Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη. 

Star: Ο  Σταύρος Θεοδωράκης, θα είναι καλεσμένος  του Νίκου Χατζηνικολάου στον «στον ενικό» και στο STAR, την επόμενη Δεύτερα  13 Οκτωβρίου (23.30). Ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» για πρώτη φορά τηλεοπτικά, απαντά στα ερωτήματα των πολιτών.

 

ΝΕΡΙΤ: Δεν τίθεται ζήτημα ασυμβίβαστου μεταξύ της ιδιότητος του Πρυτάνεως και του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου, κρίνει με δήλωση του ο Θεόδωρος Φόρτσακης. Το βασικό επιχείρημα του προέδρου του ΕΣ της ΝΕΡΙΤ, είναι πως δεν λαμβάνει αμοιβή για την εργασία του.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: