11.10.14

Στραβελάκης…και βλέπουμε!



Συμβιβασμός στο MEGA με την έξοδο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Το βέτο του Φώτη Μπόμπολα τελικώς αποδείχθηκε πιο ισχυρό και οι μέτοχοι του Mega, ομόφωνα, αποφάσισαν την αντικατάσταση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων μετά από πολυετή συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό.



Τη θέση του προσωρινά θα καλύψει ο Νίκος Στραβελάκης, ως διευθυντής σύνταξης, μέχρι να βρεθεί το πρόσωπο που αναλάβει την ευθύνη των ειδήσεων το MEGA. Η απόφαση αυτή θα ληφθεί σε επόμενο ΔΣ των μετόχων του  καναλιού κι αφού πρώτα ολοκληρωθεί ένας ακόμη κύκλος συζητήσεων. Το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, προς το παρόν δεν αλλάζει. Η Μαρία Σάραφογλου θα είναι η παρουσιάστρια, ενώ ο Γιάννης Πρετεντέρης θα εξακολουθήσει να έχει το ρόλο του σχολιαστή. Η αίσθηση που υπάρχει ,είναι, πως η επικράτηση των απόψεων του Φώτη Μπόμπολα είναι η απαρχή σοβαρών εξελίξεων και δομικών αλλαγών στον τηλεοπτικό σταθμό.

Για τη θέση του διευθυντή ειδήσεων  έχει συζητηθεί το όνομα της Όλγας Τρέμη, η οποία παραμένει στο δυναμικό του σταθμού και δεν αποκλείει μια τέτοια προοπτική. Ο Φώτης Μπόμπολας έχει υποστηρίξει πως την παρουσία του δελτίου ειδήσεων πρέπει να αναλάβει η Έλλη Στάη, με κάποιον σοβαρό δημοσιογράφο στη θέση του διευθυντή ειδήσεων. Προς το παρόν, όμως και μέχρι το Δεκέμβριο, λένε πως θα επικρατήσει ηρεμία, χωρίς εχθροπραξίες. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ανάκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: