14.10.14

Καταδικάστηκαν οι υπεύθυνοι της "Δημοκρατίας"

Short stories14.10.2014

“Δημοκρατία”: Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδίκασε το Β' Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους υπευθύνους της εφημερίδας «Δημοκρατία» για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη. Η καταδίκη αφορά δημοσιεύματα της εφημερίδας σχετικά με την δήλωση περιουσιακής κατάστασης του 2012 του υφυπουργού, για τα οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του εκδότη, του διευθυντή και δημοσιογράφου της εφημερίδας.



ΟΤΕ TV:  Το Animal Planet HD, θα μπορούν να παρακολουθούν  οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV. Οι θεατές θα μπορούν να βλέπουν το δημοφιλές κανάλι για τα ζώα, τη ζωή στη φύση και τα κατοικίδια και σε Υψηλή Ευκρίνεια.

ΠΑΟΚ: Τον αγώνα Καρσίγιακα - ΠΑΟΚ, για την 1η αγωνιστική του  Eurocup  θα μεταδώσει αύριο η Nova(20:00, NS2-NS2HD, Nova GO)  σε περιγραφή  του Νικήτα Αυγουλή.

Action24: Το πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής περιόδου παρουσιάζει αύριο στις 9.00 το βράδυ το κανάλι του Δ. Παναγιώτακη, το οποίο έχει αποκτήσει έντονο πολιτικό χαρακτήρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: