19.10.14

Η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών στην εκπμπή "360"

Short stories18.10.2014

Alpha: Το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών θέτει η εκπομπή «360ο» με τη Σοφία Παπαϊωάννου αυτή την Τρίτη (23:30,  Alpha) Η Δήμητρα Πατρικαράκου, σε μία συγκλονιστική εκ βαθέων συνέντευξη, μιλάει στη Σοφία Παπαϊωάννου για τις τραυματικές εμπειρίες που είχε με τον πατριό της από 9 έως 10 χρονών και γίνεται η φωνή χιλιάδων παιδιών – θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης. Στην κάμερα της εκπομπής, ακόμα μία γυναίκα αποκαλύπτει τον κατά συρροή βιασμό της όταν ήταν 13 ετών από τον γυμναστή της σε επαρχιακή πόλη.



ΝΕΡΙΤ: Την καταβολή στην EBU της δόσης για το 4ο τρίμηνο 2014  για τη συμμετοχή στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για τα αθλητικά δικαιώματα αποφάσισε η ΝΕΡΙΤ.
ΣΚΑΪ: Το «JoinUs» αυτό το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έρχεται  πολλούς καλεσμένους και διάθεση ψυχαγωγίας (17.00), με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου  το Θανάση Αναγνωστόπουλο και τους υπόλοιπου συνεργάτες.


“Σχεδία”: Tα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για ολόκληρη την αποστολή της ελληνικής ομάδας αστέγων καλύπτει η Στέγη  Γραμμάτων και Τεχνών υποστηρίζοντας το έργο του περιοδικού «Σχεδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: