9.10.14

Απόψε στον ΑΝΤ1 το μεγάλο ντέρμπι

Short Stories09.10.2014


ΠΑΟ: Ο διεθνής φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη είναι στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (19:00, NS1-NS1HD)  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Istanbul Basaksehir – Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Λιώρης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζουάννης. Ο αγώνας θα προβληθεί επίσης από την υπηρεσία Nova GO.


ΑΝΤ1: To πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στο Μπάσκετ είναι γεγονός και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 (21:30).Toν αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟ, που θα διεξαχθεί  χωρίς φιλάθλους,  περιγράφει ο Ιάκωβος Φιλλιπούσης και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Βασίλης Χατζηδάκης.


ΣΚΑΙ: Επτά εκπομπές, μία σειρά ντοκιμαντέρ και μία ξένη σειρά κάνουν πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Επτά ξεκινούν το Σαββατοκύριακο  11 και 12 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου έρχεται ανανεωμένη και η καθημερινή εκπομπή «Chef στον αέρα» αλλά και ο ολοκαίνουριος πέμπτος κύκλος της σειράς «NCIS: Λος Άντζελες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: