8.10.14

Επιμένει στη διεθνή ανάπτυξη ο ΑΝΤ1



Σε 13 χώρες και  12 διαφορετικούς κλάδους δραστηριοποιείται ο όμιλος ΑΝΤ1, με περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους με ένα κοινό 46 εκατομμύρια στην ελεύθερη τηλεόραση και κάλυψη 85 εκατομμύριων  σπιτιών μέσω καλωδιακών και δορυφορικών δικτύων. Αυτή είναι η σημερινή εικόνα της διεθνούς παρουσίας του ομίλου ΑΝΤ1, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που παρουσίασε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με αφορμή το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα 2014-15.


Οι κύριοι άξονές της μακροχρόνιας στρατηγικής του ομίλου είναι η προσφορά των καλύτερων ψυχαγωγικών προγραμμάτων και της εγκυρότερης ενημέρωσης, η επένδυση σε νέα ψηφιακά μέσα, οι δαπάνες στα  στα νέα δεδομένα των αγορών και η γεωγραφική μας επέκταση σε νέες χώρες, επενδύοντας στους κλάδους της τηλεόρασης, της παραγωγής περιεχομένου, των ραδιοφώνων και των ψηφιακών μέσων».

«Στόχος μας, είναι η Ελλάδα να φτάνει παντού. Γι’ αυτό προχωρήσαμε στη δημιουργία μίας καμπάνιας για την προβολή της χώρας μας και της ελληνικής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό, με τίτλο: “WE SUPPORT GREECE”, είπε ο Θ. Κυριακού«Δεν βρεθήκαμε τυχαία στην πρώτη θέση. Οδηγήσαμε τον Όμιλό μας εκεί με σκληρή δουλειά, με επενδύσεις σημαντικών κεφαλαίων από τους μετόχους και ξεκάθαρους στόχους» υπογράμμισε. Ειδική αναφορά έκανε  ο Θ. Κυριακού και στην δραστηριοποίηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στο χώρο του διαδικτυακής τηλεόρασης, με τη δημιουργία του NETWIX, «του πρώτου διαδικτυακού ελληνικού καναλιού  με αυθεντικό και πρωτότυπο περιεχόμενο».


Δεν υπάρχουν σχόλια: