4.9.14

Μπάσκετ και θέαμα στον ΟΤΕ TV

Short stories04.09.2014

ΟΤΕ TV: Το μπασκετικό θέαμα κορυφώνεται στον ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα, με την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FIBA World Cup Spain 2014, που καλύπτουν αποκλειστικά τα κανάλια OTE SPORT. Στο ποδόσφαιρο, ξεκινούν ζωντανά οι αναμετρήσεις των European Qualifiers, με τον αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρουμανία στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ θα προβληθούν όλες οι κορυφαίες αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων.


Παναθηναϊκός: Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου (20:00, NS1-NS1HD) το φιλικό αγώνα Παναθηναϊκός – Βιτορούλ, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Στην περιγραφή του αγώνα o οποίος θα προβληθεί επίσης μέσω της υπηρεσίας Nova GO,θα είναι ο Γιώργος Λιώρης.

Eurovision: Ως τις 15 Σεπτεμβρίου καλείται να απαντήσει στην  EBU η ΝΕΡΙΤ για το αν θα φιλοξενήσει ή όχι τη διοργάνωση της Eurovision τον επόμενο Μάιο.  Από τη ΝΕΡΙΤ φοβούνται πως ως τότε μπορεί και να έχουν γίνει εκλογές...


«Αγγελιοφόρος»: Νέα 48ωρη απεργία προκηρύχθηκε στις εφημερίδες “Αγγελιοφόρος”, “Αγγελιοφόρος της Κυριακής” και την ιστοσελίδα www.agelioforos.gr όπου οι εργαζόμενοι διεκδικούν δεδουλευμένα από τον Ιούνιο έως σήμερα και την εξόφληση παλαιότερων οφειλών που εκκρεμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: