5.9.14

Η Nova πάει Ευρώπη

 Η τηλεοπτική κούρσα για την  ποδοσφαιρική Ευρώπη ξεκινάει. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και το Δεκέμβριο, τα αθλητικά κανάλια της Nova θα είναι οι πρωταγωνιστές των αθλητικών μεταδόσεων, καθώς θα καλύψουν τους 15 από τους 24 αγώνες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. 


Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν  τους 3 αγώνες του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League και 12 επιλεγμένα παιχνίδια από τις αναμετρήσεις των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στο UEFA Europa League. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης (16/9, 21:45), Γιουβέντους – Ολυμπιακός (4/11, 21:45) κα Ολυμπιακός – Μάλμε (9/12, 21:45),

Παράλληλα, τις βραδιές του UEFA Champions League, τα Novasports θα καλύψουν, τους 15 από τους 16 αγώνες με το «Champions League Live λεπτό προς λεπτό» κάθε αγωνιστική, ενώ μετά το τέλος των αγώνων η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα σχολιάζει τα παιχνίδια στην εκπομπή «Champions League Live».  Τα κανάλια Novasports θα μεταδίδουν ζωντανά και αποκλειστικά κάθε αγωνιστική τους 2 από τους 3 αγώνες των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ ή Αστέρα Τρίπολης.


Έτσι, την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, στη πρεμιέρα των ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, τα αθλητικά κανάλια της Nova θα καλύψουν τα παιχνίδια Μπεσίκτας – Αστέρας Τρίπολης (20:00) και ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ (22:05). Επίσης, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, κάθε Πέμπτη στην  αγωνιστική του UEFA Europa League, θα παρακολουθούν  τους 23 από τους 24 αγώνες μέσα από την εκπομπή «Europa League Live λεπτό προς λεπτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: