6.9.14

Δεν τέλειωσαν τη συζήτηση στο MEGA...

Short stories05.09.2014

Νέος γύρος συζητήσεων στο Mega για το δελτίο ειδήσεων και την πορεία του καναλιού.  Το επόμενο ΔΣ είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί αυτή την  Τρίτη όπου δεν αποκλείεται να τεθεί εκ νέου το θέμα των ανθρώπων του ενημερωτικού τομέα, αφού τελικά δεν προκύπτει συμφωνία όλων των μερών για το Χρήστο Παναγιωτόπουλου. Επίσης ανοικτό παραμένει και το ζήτημα της χρηματοδότησης του καναλιού.




Nova: Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς «Boardwalk Empire» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική. Η δραματική σειρά της ΗΒΟ θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00 από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, με εξαίρεση το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 23:05. H  σειρά κέρδισε, μεταξύ άλλων, 17 Βραβεία Emmy, 4 SAG Awards και 2 Χρυσές Σφαίρες.


Sentra FM: Σε συζητήσεις με την ιδιοκτησία του Πήγασου για την ανάληψη του management του Sentra  FM βρίσκεται η εταιρεία ηλεκτρονικών εκδόσεων 24Media.

 ΟΤΕ: Ο δρόμος της Εθνικής Ελπίδων για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα 2015 στην Τσεχία περνάει από τον ΟΤΕ ΤV την Τρίτη  9 Σεπτεμβρίου (19.30) H Ελλάδα υποδέχεται την Πολωνία στην Κατερίνη με στόχο τη νίκη και την τελική επικράτηση στον 7ο όμιλο της προκριματικής φάσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: