16.9.14

Ολυμπιακός-Αθλέτικο Μαδρίτη από τη Nova



Το Champions League  ξεκινάει απόψε και από το ραντεβού δεν μπορεί να λείψει η τηλεόραση. Η Nova θα μεταδώσει τον αγώνα σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πρωταθλήτρια Ισπανίας Αθλέτικο Μαδρίτης (21:45, NS2-NS2HD) ζωντανά από το Γ. Καραϊσκάκης.
Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO.



Τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:00, με το Pre game show με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και καλεσμένους τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού στη Λατινική Αμερική και ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» και νυν ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία και οι δύο έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν, ενώ τις δικές του προβλέψεις θα κάνει o παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Ηλίας Πουρσανίδης.


Παράλληλα, θα υπάρχει ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, καθώς και ειδικά αφιερώματα από παλαιότερες αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τι προϊστορία υπάρχει στις αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων με ισπανικές ομάδες, όπως και της πρωταθλήτριας Ισπανίας με ελληνικούς συλλόγους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το Post game show και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: