17.9.14

Συνεχίζεται το Champions League στη ΝΕΡΙΤ


ShortStories 17.09.2014

Συνέχεια στο απόψε  στο  Champions League .  Η κυβερνητική τηλεόραση (21.45 N, NHD) θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου  με την Μάντσεστερ Σίτι,  σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλο. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, τα μεσάνυχτα ακολουθεί η εκπομπή post game με ανάλυση των φάσεων, εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους υπόλοιπους αγώνες και μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ, σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη.




Τυχερά παιχνίδια: Στην  έκδοση νέας οδηγίας για τη διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών μέσα από την τηλεόραση, προχώρησε το ΕΣΡ. Η  Αρχή δηλώνει πωςμεταξύ άλλων, θα πρέπει οι όροι συμμετοχής σε ένα τυχερό παιχνίδι να είναι γραπτοί και άμεσα προσβάσιμοι και θα πρέπει να δίνονται οι σωστές απαντήσεις. Η μετάδοσή τους απαγορεύεται η προβολή τους σε ώρες που παρακολουθούν τηλεόραση οι ανήλικοι, ενώ θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις χρειάζονται την άδεια της ΕΕΕΠ.

Star: Με πρόστιμο 30.000 ευρώ «τιμώρησε» το  Star το ΕΣΡ για την απόφαση του Νότη Μαριά να αποχωρήσει από το στούντιο του καναλιού τη βραδιά των εκλογών, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσή τους, με το Νίκο Χατζηνικολάου!


Alpha: Με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του εφήβου και το αστείρευτο κέφι ενός κωμικού παντός καιρού, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με το Λάκη Λαζόπουλο χτυπά την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.


FOX:Κορυφαίες παραγωγές σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, κλασικές τηλεοπτικές επιτυχίες, νέα επεισόδια ιστορικών σειρών και το πιο φρέσκο περιεχόμενο έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο FOX( Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas).


Δεν υπάρχουν σχόλια: