19.9.14

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρας σε Nova και ΑΝΤ1



Η προσπάθεια των ελληνικών ομάδων για διάκριση στους ομίλους του Europa League ξεκινάει με μεταδόσεις στην ελεύθερη και τη συνδρομητική τηλεόραση.  Στο παιχνίδι μπαίνει ο ΑΝΤ1 δίπλα στη Nova που έχει το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων.
  

Ο σταθμός του Αμαρουσίου θα μεταδώσει  με τον πρώτο αγώνα  του Παναθηναϊκούκόντρα  στη Ντιναμό Μόσχας(20.00)  σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου. Τα κανάλια Novasports θα δείξουν τους αγώνες Μπεσίκτας – Αστέρας Τρίπολης (NS1-NS1HD, περιγραφή Ηλίας Βλάχος) και ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ (22.05, περιγραφή Δημήτρης Κανελάκης) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων. Οι αγώνες θα μεταδοθούν και μεσα από την υπηρεσία NOVA GO.

Η κάλυψη ξεκινάει από το Novasports 4 ( 9:50)  το θα βάλει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports, στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό» και μετά τη λήξη των αγώνων τα μεσάνυχτα. Τη σκυτάλη στη συνέχεια  παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» (NS1, NS11HD, στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ντιναμό Μόσχας.  Τα μεσάνυχτα επίσης ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει  την εκπομπή “Europa League live” με τον Ιάκωβο Φιλιππούση με τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής και εκτεταμένα αποσπάσματα από τους αγώνες των Ολυμπιακών ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: