16.9.14

Συμφωνία ΟΤΕ-MGM

ShortStories16.09.2014

Αποκλειστικά στα κανάλια OTE CINEMA θα προβάλλονται τα επόμενα χρόνια οι ταινίες πρώτης προβολής της Metro-Goldwyn-Mayer, πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, ενώ ο OTE TV εξασφάλισε για τους συνδρομητές του και τη βραβευμένη με Emmy® μίνι-σειρά του στούντιο, Fargo. Μέσα από τα κανάλια OTE CINEMA, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαμβάνουν ακόμη αγαπημένα blockbusters  και κλασικά αριστουργήματα από την κορυφαία ταινιοθήκη της MGM.





ΠΟΕΣΥ: Tη σύγκλιση του 7ου Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της ς στις 2, 3, 4 και 5 Οκτωβρίου  στην αίθουσα του 1ου ορόφου του κτιρίου της ΕΣΗΕΑ, ανακοίνωσε η ΠΟΕΣΥ. Αύριο και μεθαύριο διεξάγονται οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ, για την εκλογή των αντιπροσώπων. Όσοι δεν έχουν καταβάλει την εισφορά στην Ένωση θα κληθούν να καταβάλουν και το ποσό των 15 ευρώ για να ψηφίσουν.
                                                                                         

Alter: Ποινική δίωξη με παραγγελία για διενέργεια κύριας ανάκρισης για απάτη, άσκησε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα πεπραγμένα στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, σε βάρος των πρώην μετόχων Κ. Γιαννίκου και Θ. Αθανασούλη, Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα εντόπισε, εντόπισε εικονικές συναλλαγές ύψους 8 εκατομμυρίων του τηλεοπτικού σταθμού με εξωχώριες εταιρείες,


HOL : Ένα μοναδικό μαραθώνιο της σειράς ‘The Walking Dead’ θα μεταδώσει το hol video club, σε συνεργασία με το κανάλι FOX, προετοιμάζοντας το κοινό για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου.


Alpha:  Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει για τρίτη τηλεοπτική χρονιά στο νέο πρόγραμμα του Alpha, κάνοντας πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου (17:00) με την εκπομπή «ΑΝΝΙΤΑgr».




Δεν υπάρχουν σχόλια: