20.9.14

Νέες σειρές και πρεμιέρες στο FOX Life


Οι μεγαλύτερες παραγωγές των studios της 20th Century FOΧ και Disney/ABC σε αποκλειστικότητα, επιτυχίες που επιστρέφουν με νέους κύκλους επεισοδίων, θεματικές εκπομπές μόδας, μαγειρικής και ταξιδιού καθώς και πολλά άλλα συνθέτουν το νέο πρόγραμμα του FOX Life.  (Nova, OTE TV και Cyta Hellas).


Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε στο FOX Life, με τη διπλή επιστροφή των σειρών «Twisted» και «Mistresses» με τα επεισόδια του 2ου κύκλου,.  Παράλληλα με οικοδέσποινα το supermodel Heidi Klum το «Project Runway» επιστρέφει με τον 8ο κύκλο επεισοδίων τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου (20:10). Τις πρεμιέρες για το μήνα Σεπτέμβριο κλείνει την Τρίτη 23 (21:00) η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του μεγάλου ηθοποιού Robin Williams στην τρυφερή κωμική σειρά «The Crazy Ones» όπου πρωταγωνιστεί ως Simon Roberts.

Τον Οκτώβριο  το κανάλι θα μεταδώσει τα επεισόδια του 11ου κύκλου «Grey’s Anatomy» της διάσημης σεναριογράφου Shonda Rimes, λίγες μόλις ημέρες μετά την προβολή τους στην Αμερική, (1η Οκτωβρίου, 21:00)  Σειρά παίρνει το «Scandal» που επιστρέφει για τον 4ο κύκλο επεισοδίων του (2 Οκτωβρίου, 21:00) επίσης λίγες ημέρες μετά την Αμερική. Η νέα σειρά του FOX Life για το μήνα Οκτώβριο λέγεται «Mind Games» και κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου (21:50) και στο τέλος του μήνα  αρχίζει ο 5ος κύκλος του «Masterchef».  Το Νοέμβριο έρχεται ο 4ος κύκλος της σειράς «Once Upon a Time» ενώ  επιστρέφει και το “Glee» με τα επεισόδια του 5ου κύκλου «Glee».


Το «Friends with Better Lives» είναι μια ακόμη νέα σειρά που έρχεται στο FOX Life την Τρίτη 4 Νοεμβρίου (21:25)  και το Δεκέμβριο θα ξεκινήσει μια ακόμη αστυνομική σειρά «How to Get Away With Murder».της Shonda Rimes .

Δεν υπάρχουν σχόλια: