23.9.14

Τα προκριματικά της EuroLeague στη ΝΕΡΙΤ

ShortStories23.09.2014

Με απευθείας μεταδόσεις από την Οστάνδη του Βελγίου, η ΝΕΡΙΤ Sports και η ΝΕΡΙΤ HD θα μεταδώσει τα προκριματικά της Euroleague Μπάσκετ για την περίοδο 2014 – 2015, που θα διεξαχθούν από τις 23 έως και τις 26 Σεπτεμβρίου. Τους αγώνες θα περιγράψουν ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο Γιάννης Νάτου και ο Κώστας Σκουλάς. Η νικήτρια ομάδα του τουρνουά θα συμμετέχει απευθείας στους ομίλους της Euroleague, ενώ οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Εurocup.





 Ποτάμι:  Την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για 7ετής άδειες χρήσης των ραδιοτηλεοπτικών συχνοτήτων, με παράλληλη  ανασύσταση του ΕΣΡ και τον έλεγχο  της τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας στα ηλεκτρονικά μέσα με τη διαδικασία της αδειοδότησης, προτείνει για τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

ΠΑΟΚ: Τους αγώνες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στο  Euro Cup, εξασφάλισε σύμφωνα με πληροφορίες η Nova

Alpha: Με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του εφήβου και το αστείρευτο κέφι ενός κωμικού παντός καιρού, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας (21:00, Alpha) από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

ΝΕΡΙΤ: Ο  αναθεωρημένος πίνακας κατάταξης των υποψηφίων για την ειδικότητα των διευθυντών φωτογραφίας με έδρα την Αθήνα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: