5.9.14

Ξεκινά η Digea στα Βορειανατολικά

Short stories05.09.2014

Digea: Σήμερα περισσότεροι από 850.000 τηλεθεατές στη Βορειανατολική Ελλάδα και τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου θα αποκτήσουν πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα της Digea. Οι κάτοικοι των περιοχών που συμμετέχουν στη μετάβαση της Βορείου Ελλάδας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας αλλά και τα κανάλια της περιφέρειάς τους με υψηλής ποιότητας σήμα, εικόνα και ήχο. Παράλληλα, τα ξημερώματα της 5ης Σεπτεμβρίου διακόπτεται η αναλογική εκπομπή των τηλεοπτικών σταθμών.



Nova: Το φιλικό αγώνα Skoda Ξάνθη-Istanbul Basaksehir, που θα διεξαχθεί στα Πηγάδια θα μεταδώσει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η Nova (18.00, NS1-NS1HD). Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι o Γιάννης Πάγκος.

ΠΟΕΣΥ: Με ορμητήριο την ΕΤ3, το μπλοκ των εργαζομένων στην Ενημέρωση (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί, φωτορεπόρτερς) θα ξεκινήσει από το κτίριο της Αγγελάκη (Λεωφ. Στρατού) στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου για να συμμετάσχει στη διαδήλωση του επόμενου Σαββάτου, ανακοίνωσε η ΠΟΕΣΥ.

Ταινία: Συμπαραγωγή του ΟΤΕ TV και της ΝΕΡΙΤ είναι η ταινία «Παίζοντας με τη Φωτιά» της ηθοποιού και σκηνοθέτη Αννέτας Παπαθανασίου, η οποία αφηγείται τις ιστορίες γυναικών ηθοποιών στο Αφγανιστάν και γυρίστηκε στην Καμπούλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: