25.9.14

Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για Ανδρουλιδάκη

Short stories 25.09.2014


Ανδρουλιδάκης: «Καλούμε την Πολιτεία και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους να ασχοληθούν επισταμένως με την περίπτωση Ανδρουλιδάκη” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ. “Είναι ανεπίτρεπτο ο συγκεκριμένος «εκδότης» να σχεδιάζει νέα εγχειρήματα χρησιμοποιώντας νομικά τερτίπια τη στιγμή που δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις στους εργαζόμενους και στα ασφαλιστικά ταμεία,” σημειώνει , Το νέο εγχείρημα του Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, η εφημερίδα “Εξέλιξη” θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή.


Ολυμπιακός: Σε διαπραγματεύσεις με τη ΝΕΡΙΤ αλλά και τον ΟΤΕ TV βρίσκεται η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματα.

Nova:  Το 6ο Διεθνές Σιρκουί για Kart στην Πάτρα (P.I.C.K.) τρέχει στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, αυτή την (11:00, NS!-NS1HD) θα παρακολουθήσουν σε περιγραφή του Γιώργου Σκευοφύλακα, τις μάχες των κορυφαίων οδηγών του Kart.


Alpha: Ο Τοτός, ο Μπόμπος και η Αννούλα, οι ήρωες των γνωστών ανεκδότων, παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά και γίνονται πρωταγωνιστές της νέας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων του Alpha «Από άλλο ανέκδοτο» που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 7 Οκτωβρίου (22:30).

Δεν υπάρχουν σχόλια: