6.9.14

Η ΝΕΡΙΤ ανακαλύπτει το ποδόσφαιρο...



Τις αθλητικές μεταδόσεις «ανακαλύπτει» η ΝΕΡΙΤ. Η κυβερνητική τηλεόραση καθώς δεν διαθέτει άλλο πρόγραμμα, στρέφεται προς τον αθλητισμό αποφασίζοντας να «επενδύσει» στο ποδόσφαιρο,  αποκτώντας τους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου «παίζοντας»  ταυτόχρονες επαναλήψεις των μεγάλων αθλητικών γεγονότων της ΕΡΤ, από το ΝΕΡΙΤ Sports.


Μέχρι πρότινος στη νεοϊδρυθείσα ΝΕΡΙΤ δεν ήθελαν να ακούσουν για αθλητικό πρόγραμμα. Είχαν προηγηθεί οι καταγγελίες του Σίμου Κεδίκογλου, για τη συμφωνία ΕΡΤ-TEAM, που προκαλούσαν την επιφύλαξη της διοίκησης. Όμως η επένδυση που έκανε η ΕΡΤ αποδείχθηκε πως φέρνει την ποσοστά θεαματικότητας κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με τα υπόλοιπα αθλητικά προγράμματα. Η αρχή έγινε με τη μετάδοση των αγώνων του  Champions League, με τη ΝΕΡΙΤ να πληρώνει το μερίδιο που της αναλογεί για τη χρονιά με βάση την «αμαρτωλή» συμφωνία ΕΡΤ-TEAM. Η απήχηση της Εθνικής Ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ, το οποίο επίσης είχε εξασφαλίσει η ΕΡΤ μέσω της  EBU- έστειλε το «μήνυμα» στη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ να κάνει το επόμενο βήμα και τελικώς να αποκτήσει τους προκριματικούς αγώνες της γαλανόλευκης για το  Euro 2016, αρχίζοντας από τον αυριανό αγώνα με την Ρουμάνια. Η επόμενη μάχη είναι στην ... ΤΕΑΜ. H ΝΕΡΙΤ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις  θα διεκδικήσει τους μειωμένους ελεύθερους αγώνες του  Champions League που διαθέσει στην ελληνική αγορά  για τη σεζόν 2015-18.


Στο μεσοδιάστημα το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ Sports είναι γεμάτο από παλαιότερες μεταδώσεις αθλητικών γεγονότων της ΕΡΤ, χωρίς φυσικά το λογότυπο της ιστορικής εταιρείας, καθώς προκαλεί ...ανατριχίλα στους κυβερνητικούς. Αν δεν είχαν αφεθεί στην τύχη τους και τα δικαιώματα του Mundobasket που κατέληξαν σε ΟΤΕ TV και ΑΝΤ1, τώρα η ΝΕΡΙΤ θα έκανε πάρτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: