10.9.14

Εισαγγελείς και συνεργασίες που δεν υλοποιούνται στη ΝΕΡΙΤ


ShortStories09.09.2014

Μια συμφωνία που ...δεν υπήρχε έσπευσε να ανακοινώσει η ΝΕΡΙΤ. Η τηλεοπτική εταιρεία την περασμένη βδομάδα με δελτίο Τύπου δήλωνε πως εξασφάλισε συνεργασία με το Χρήστο Σωτηρακόπουλο για τους αγώνες του  Champions League. Όμως δεν είχε στα χέρια της καμία συμφωνία, παρά μόνο μια διερευνητική συζήτηση, το αποτέλεσμα της οποίας είναι πως δεν θα συνεργαστεί για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος με τη ΝΕΡΙΤ. Η εταιρεία σε ανακοίνωση της παραδέχθηκε πως δεν υπάρχει συμφωνία.







​ΝΕΡΙΤ: Υπό εισαγγελικό έλεγχο τελεί ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 132 δημοσιογράφων στη ΝΕΡΙΤ, ύστερα από καταγγελίες για παρατυπίες.
​Ο φάκελος που έχει σχηματιστεί βρίσκεται στα χέρια της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Παναγιώτα Φακού. Παράλληλα, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών ελέγχει και το δημοσίευμα του www.thepresspoject.gr  για την ανάμιξη του προέδρου -διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, Αντώνη Μακρυδημήτρη στην υπόθεση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που ήδη ερευνάται από τη Δικαιοσύνη. 


ΕΡΤ: Με πανό και κεντρικό σύνθημα «Να ανοίξει η ΕΡΤ τώρα», οι διαδηλωτές- εργαζόμενοι στα ΜΜΕ αξίωσαν την ελεύθερη επαναλειτουργία των ραδιοσταθμών και τηλεοράσεων της ΕΡΤ, όλης της χώρας. Το επόμενο βήμα που αποφασίστηκε από τα σωματεία είναι η οικονομική ενίσχυση των αγωνιζομένων εργαζομένων της Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ.


Alpha: Επιστρέφει από αυτό το Σάββατο η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση Alpha» με το Σπύρο Χαριτάτο. Η εκπομπή θα μεταδίδεται  κάθε το Σαββατοκύριακο (07.00-10.00) με σκηνοθέτη το Γιώργο Νταούλη και αρχισυντάκτη τον Ηλία Γαλαμανώλης.


Μετεγγραφές: Δύο ακόμη προσθήκες στο ενημερωτικό πρόγραμμα του Action24. Στην ομάδα του τηλεοπτικού σταθμού προστέθηκαν η Μαριάννα Πυργιώτη και ο Χρήστος Κώνστας. Ο τηλεοπτικός σταθμός επενδύει, ενόψει εκλογών, σε πολιτικούς αναλυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: