24.9.14

Πόσοι θυμούνται την "Εξέδρα";

Short Stories24.09.2014

 Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου, οι ήρωες της βραβευμένης με Emmy σειράς «The Walking Dead» επανέρχονται στη δράση σε laptop, smartphone και tablet, μέσω Nova GO. Οι συνδρομητές θα μπορούν  να παρακολουθούν εντελώς δωρεάν, μέχρι και τις 12 Οκτωβρίου, τα 51 συνολικά επεισόδια των τεσσάρων πρώτων κύκλων της σειράς. Ο πέμπτος κύκλος της οποίας θα κάνει πρεμιέρα στo FOX, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου (22:30) αμέσως μετά την προβολή στην Αμερική.

  
Ανδρουλιδάκης: Σκληρή ανακοίνωση από τους εργαζομένους της  «Εξέδρας των σπορ» για το Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Ο εκδότης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία ακόμη εφημερίδα, την “Εξέλιξη”και οι εργαζόμενοι υπενθυμίζουν  την πρόσφατη του εκδοτική περιπέτεια με την “Εξέδρα των Σπορ”. “Το αποτέλεσμα ήταν η απαξίωση ενός εντύπου στο χρόνο ρεκόρ των έξι μηνών και συνολικά χρέη προς τους 33 εργαζομένους 450.000 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση του πρωτοδικείου Αθηνών της 25ης Σεπτεμβρίου 2013”, αναφέρουν μεταξύ άλλων.


Alpha: Πρεμιέρες ενημερωτικών εκπομπών στον  Alpha. Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου ξεκινάει η δεύτερη σεζόν της εκπομπής «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου και την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, στις 23:45 το «60’ Ελλάδα», με το Νίκο Μάνεση.


ΟΤΕ TV: Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με σούπερ ευρωπαϊκά ντέρμπι έρχεται στον OTE TV στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου.  Ξεχωρίζουν τα  «ντέρμπι των λιμανιών», Αγγλίας και Ιταλίας, Λίβερπουλ-Έβερτον και  Τζένοα-Σαμπντόρια, το ντέρμπι του Λονδίνου Άρσεναλ-Τότεναμ.


**Ερώτηση για τον υπό εξέλιξη διαγωνισμό εικονοληπτών –σκηνοθετών κατέθεσε στη Βουλή ο Νίκος Τσούκαλης (ΔΗΜΑΡ). Από την ερώτηση προκύπτει πως η γνώση ξένης γλώσσας δεν συνιστά προϋπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: