23.9.14

Παίζει …Ευρώπη ο ΟΤΕ


 Δύο  νέα αθλητικά κανάλια  θα προσθέσει ο ΟΤΕ στο μπουκέτο του σχεδιάζονται  να αναβαθμίσει όλα τα κανάλια OTE SPORT σε high definition. Ο μεγάλος στόχος του τηλεοπτικού προγράμματος του ΟΤΕ είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων του  Champions League και του Europa League της επόμενης τηλεοπτικής 3ετίας, 2015-18,  διεκδικώντας από τη Nova  για την οποία έκανε πρόταση εξαγοράς στη  Forthnet.


 Το ισχυρό του χαρτί προς το παρόν είναι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως το Αγγλικό το  Ισπανικό, το  Ιταλικό και το  Γερμανικό, έχοντας εξασφαλίσει τα Κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βραζιλίας. Εδώ και καιρό ο ΟΤΕ έχει επενδύσει στην Εθνική Ποδοσφαίρου και μπάσκετ, με τα δικαιώματα των προκριματικών αγώνων για το  Euro 2016, βάζοντας ως στόχο και την τελική φάση στη Γαλλία το μεθεπόμενο Καλοκαίρι.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο η επένδυση στη  football  League είχε αποτέλεσμα καθώς έχει τις μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ και της Λάρισας. Στο Κύπελλο Ελλάδας, ο ΟΤΕ TV θα δείξει όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τον Τελικό του θεσμού, ο οποίος όμως φέτος υποχρεωτικά θα μεταδοθεί και από ελεύθερο κανάλι.

Στο μπάσκετ, η επένδυση έχει γίνει πέρυσι με την Εθνική δείχνοντας το  Eurobasket 2013, ενώ το ισχυρό τηλεοπτικό προϊόν είναι το πρωτάθλημα του NBA, μαζί με το ισπανικό ACB, το ιταλικό Lega Basket και την Αδριατική Liga ABA. Στον  υπόλοιπο αθλητισμό ο ΟΤΕ έχει στο τένις το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000,  και για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη  Formula 1,  το Moto GP, κ.α. .

Δεν υπάρχουν σχόλια: