10.9.14

Δικαίωση για τους απολυμένους της ΕΡΤ

Short stories10.10.2014

ΕΡΤ:  Νέα δικαστική απόφαση υπέρ των απολυμένων της ΕΡΤ . Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με  την απόφαση του (αρ. 2732/2014) δικαίωσε 10  απολυμένου της ΕΡΤ ΑΕ , που εκπροσωπούμενοι από την δικηγόρο τους Ντορίνα Κορακά, προσέβαλαν την απόλυσή τους ως άκυρη. Το Δικαστήριο αναγνώρισε την ακυρότητα της απόλυσης, υποχρέωσε το Ελληνικό Δημόσιο, ως διάδοχο της ΕΡΤ, να αποδέχεται τις υπηρεσίες των εναγόντων με τα προ της απόλυσης τους καθήκοντα και τους επιδίκασε τους αντίστοιχους μισθούς υπερημερίας. 



902: Εγκρίθηκε από το ΕΣΡ η μεταβίβαση  του ραδιοφωνικού σταθμού 902 Αριστερά στα FΜ. O έλεγχος του σταθμού  Πέρασε από τη Ραδιοτηλεοπτική  ΑΕ στην Παραένα Εκδόσεις, την εταιρεία που εκδίδει τα «Παραπολιτικά».

Διαφήμιση: Εναντίον των  «ενδιάμεσων της αγοράς»- εμφανίζεται με δηλώσεις του στο περιοδικό  adbusiness” ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης, μιλώντας για την τροπολογία περί των “επιστροφών” «Στόχος των προωθούμενων αλλαγών είναι η αποσαφήνιση ενός θολού τοπίου που είχε διαμορφωθεί επί σειρά ετών στις σχέσεις μεταξύ διαφημιζομένων-διαφημιστικών εταιρειών και ΜΜΕ», δηλώνει.  


Υποψηφιότητα: Η «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη είναι η επίσημη υποβολή της Ελλάδας για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στα 87α Βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: