11.9.14

Ερώτηση για το ..."μαύρο" της ΔΗΜΑΡ

Short Stories11.09.2014

Νέα ερώτηση από το βουλευτή της ΔΗΜΑΡ,  Νίκο Τσούκαλη. Αυτή τη φορά ρωτάει για το “ “μαύρο” που έπεσε σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα και τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤ  (ΝΕΡΙΤ, ΝSPORTS, NHD)  την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014,  για περίπου 35 λεπτά της ώρας - από τις 16:45 έως τις 17:20./ Ο Νίκος Τσούκαλης ρωτάει μεταξύ άλλων  για ποιους λόγους το σήμα της ΝΕΡΙΤ παραμένει ασθενές σε περιοχές της χώρας και πως προτίθεται να αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ;



ΠΟΕΣΥ: Μετά τη δικαίωση των 20 εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου, νέα δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κρίνει άκυρη την απόλυση εργαζομένων της ΕΡΤ στην Αθήνα και μάλιστα ζητά την επαναπρόσληψή τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ.  “Η δεύτερη δικαστική δικαίωση έρχεται την ίδια ώρα που μεταβιβάζεται στη Δικαιοσύνη ο φάκελος με τις παρατυπίες στις προσλήψεις στην ΝΕΡΙΤ”, σημειώνει

ΑΝΤ1:  Αποχώρησε ο Γιώργος Κυβέλλος από τη  Γενική Διεύθυνση της Heaven Music, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην εταιρεία.  Τη θέση του αναλαμβάνει ο Σπύρος Σταμούλης.


HOL:  Νέα υπηρεσία από το hol video club με τη διάθεση δεκάδων 3D ταινιών σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα studios του Hollywood. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας θα μπορέσουν για πρώτη φορά να παρακολουθήσουν  on demand τις μοναδικές ταινίες της Universal Pictures, Warner Bros., και The Walt Disney Company σε τρισδιάστατη εικόνα.

Alpha: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο καινούργιος στην παρέα Κώστας Φραγκολιάς, επιστρέφουν στις οθόνες  την επόμενη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, με την εκπομπή «Happy Day» στον στον Alpha (08:00 π.μ.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: