2.8.14

Πρεμιέρα για την Έλενα Παπαδημητρίου

Short stories02.08.2014
ΣΚΑΪ: Δύο πρεμιέρες τη Δευτέρα 4 Αυγούστου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στη μία το μεσημέρι ξεκινά το «NEWSROOM», ένα νέο δίωρο μεσημεριανό μαγκαζίνο με παρουσιάστρια την Έλενα Παπαδημητρίου και το απόγευμα στις 8.00  έρχεται η αγαπημένη και πολυβραβευμένη σειρά  "Grey’s Anatomy". Το «NEWSROOM» θα παρουσιάζει η  Έλενα Παπαδημητρίου, με στόχο  να προσφέρει στους τηλεθεατές μια ιδιαίτερη ματιά στην κοινωνία, στην καθημερινή ζωή και στην ειδησεογραφία.


Alpha: Την 1η θέση στο prime time, στο δυναμικό κοινό 15-44, κατέκτησε τον προηγούμενο μήνα με  ποσοστό τηλεθέασης 19,1%. Στη δεύτερη θέση είναι το Mega με 18,5%, τρίτος ο  ΑΝΤ1 με 14,3% και ακολουθούν το  Star με 9,4%, ΝΕΡΙΤ με 6,7% και ΣΚΑΙ με 5,3%.

Ψηφιακή TV: Σε πλήρη ψηφιακή «τροχιά» πέρασε η Αττική καθώς
Ολοκληρώθηκε χθες με επιτυχία η μετάβαση από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα των καναλιών που εκπέμπουν στην Αττική . Πλέον και τα 13 κέντρα εκπομπής της περιφέρεια μεταδίδουν ψηφιακό σήμα.


Ψηφιακό μέρισμα: Άνω των 300 εκατ. ευρώ εκτιμώνται τα έσοδα από τη διανομή του ψηφιακού μερίσματος των συχνοτήτων στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σύμφωνα με την προκήρυξη της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: