24.7.14

Η F1 στον Alpha

Short stories24.07.2014

F1: Τα μονοθέσια στη θέση εκκίνησης, οι πιλότοι πιο μάχιμοι από ποτέ, το γκάζι στο τέρμα και ξεκινάει το 11ο Grand Prix της φετινής χρονιάς.  Ο Alpha θα μεταδώσει απευθείας αυτή την Κυριακή το GP Ουγγαρόρινγκ στις 15:00, ενώ μια ώρα νωρίτερα, θα προηγηθεί η εκπομπή "F1 Countdown" με τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και πλούσια θεματολογία για τη Formula 1 και το αυτοκίνητο με τον Τάκη Πουρναράκη στην παρουσίαση.


ΟΤΕ: Τον τελευταίο φιλικό  αγώνα του ΠΑΟΚ, στην Ολλανδία, με αντίπαλο την Καμπούρ θα μεταδώσει αυτό το Σάββατο 26 Ιουλίου ο ΟΤΕ  (20:00, OTE SPORT 4). Παράλληλα απόψε ο ΟΤΕ θα μεταδώσει την αναμέτρηση αγώνας ανάμεσα σε Σαν Λορένσο και Μπολιβάρ (01:45, OTE SPORT 4) για  το Κόπα Λιμπερταδόρες.


Nova: Τον Αύγουστο, οι φανατικοί των ταινιών τρόμου συντονίζονται στο Novacinema 3 και παρακολουθούν τις πιο εφιαλτικές ιστορίες, κάθε Παρασκευή (23:00) Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τις ταινίες τρόμου «7500» και «Νύχτα τρόμου 2 και ο  δεύτερος κύκλος της σειράς «Hannibal».

ΝΕΡΙΤ: Για δύο ακόμη μήνες θα εκπέμπει το ΝΕΡΙΤ Sports μέχρι να ξεκινήσει τη λειτουργία του το δεύτερο τηλεοπτικό κανάλι της ΝΕΡΙΤ που θα εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια: