23.7.14

“Κλείδωσε” τη Disney η Nova



Στην ανανέωση της αποκλειστικής της συνεργασίας με την Disney, για την προβολή μιας μεγάλης γκάμας ταινιών  από τα ένα από τα κορυφαία κινηματογραφικά studio του Hollywood,  προχώρησε η Nova. Η  συμφωνία προβλέπει πως από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, θα προβληθούν αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, οι νέες παραγωγές Disney, Marvel και Pixar. Οι συνδρομητές της Nova σε Ελλάδα και Κύπρο θα συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια να παρακολουθούν blockbuster παραγωγές, από το κινηματογραφικό studio που χαρίζει για περισσότερα από 90 χρόνια, στιγμές συγκίνησης, χαράς και αγωνίας σε δισεκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.


Πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως η ταινία της Disney, «Maleficent» με την Αντζελίνα Τζολί στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς επίσης οι blockbuster περιπέτειες της Marvel, «Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος» με τους Κρις Χέμσγουορθ και Νάταλι Πόρτμαν και «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα» με τους Κρις Έβανς και Σκάρλετ Γιόχανσον, θα προβληθούν τους επόμενους μήνες στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition.


Επίσης, μεγάλες παραγωγές της Disney, όπως οι επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων «Ψυχρά κι Ανάποδα», «Αεροπλάνα 2» και «Τα Muppets καταζητούνται», αλλά και η ταινία «Η Μαγική Ομπρέλα» με τους Έμμα Τόμσον και Τομ Χανκς, είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους που έρχονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Το περιεχόμενο της Disney θα είναι επίσης διαθέσιμο στην υπηρεσία Nova On Demand και στην υπηρεσία Nova GΟ, που δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω laptop, smartphone και tablet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: