25.7.14

Μαραθώνιος «Boardwalk Empire»

Short stories25.07.2014

Nova: Ένα μοναδικό μαραθώνιο με όλα τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Boardwalk Empire» θα προβάλει το Novacinema 3, το Σαββατοκύριακο 2-3 Αυγούστου από τις 14:55. Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πέμπτο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς, που θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 9 Σεπτεμβρίου, μόλις 48 ώρες μετά την προβολή στην Αμερική. H σειρά έχει αποσπάσει, μεταξύ άλλων, 2 Χρυσές Σφαίρες και 17 Βραβεία Emmy.


ΕΡΤ:  Σε πανελλαδική συγκέντρωση των αγωνιζόμενων της ΕΡΤ στην Αθήνα το Σάββατο 26 Ιουλίου (12:00)  στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΑ καλεί η Ένωση Συντακτών και η ΠΟΕΣΥ.

Digea: Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία της μετάβασης από την αναλογική στην ψηφιακή μετάδοσης σήματος στην Αττική. Η επιχείρηση θα γίνει την επόμενη Παρασκευή 1η Αυγούστου.



ΟΤΕ TV: Από σήμερα  έως και την Κυριακή 27 Ιουλίου, τα αστέρια του παγκόσμιου τένις στους άνδρες, δίνουν ραντεβού στην Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες για τα σπουδαία τουρνουά τένις ATP 250 του Γκστάαντ και της Ατλάντα. Οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα OTE SPORT 2HD  και OTE SPORT 5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: