23.7.14

Απειλές εναντίον δημοσιογράφου

Short stories23.07.2014

Απειλές: Tο οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού σε βάρος τουδημοσιογράφου Βασίλη Σαρημπαλίδη, ο οποίος κατήγγειλε στο Δ.Σ. ότι τις τελευταίες ημέρες δέχθηκε περισσότερες από 100 κλήσεις απειλητικού-υβριστικού περιεχομένου, καταγγέλλει η ΕΣΗΕ. Αφορμή για τις απειλές κατά της ζωής του και μελών της οικογένειάς του, που δέχτηκε ο δημοσιογράφος, αποτέλεσε η αρθρογραφία του σχετικά με απόφαση της Ελλανοδίκου Επιτροπής της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος να θέσει εκτός κατάταξης οδηγό αγώνων για χρήση αντικανονικών καυσίμων.


Star FM: Στα χέρια των εργαζομένων περνάει η εταιρεία που ελέγχει το ραδιοφωνικό σταθμό του νομού Θεσσαλονίκης,  Star FM. Το ΕΣΡ ενέκρινε το αίτημα, υπό την προϋπόθεση κάθε εργαζόμενος να καταβάλει το ποσό των 500 ευρώ στο κεφάλαιο της νέας εταιρείας.

ΕΣΡ: Απέρριψε η Ραδιοτηλεοπτική αρχή την αίτηση μεταβολή του  Nickelodeon σε μή ενημερωτικό  τηλεοπτικό σταθμό. Το  Nickelodeon μεταδίδει παιδικό πρόγραμμα σε ελεύθερη λήψη.


ΝΕΡΙΤ: Τα Μουσικά Σύνολα της ΝΕΡΙΤ πραγματοποιούν την πρώτη επίσημη συναυλία τους αύριο, Πέμπτη (21.00) στον ιστορικό χώρο της  Πνύκας. Η συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ


Δεν υπάρχουν σχόλια: