5.7.14

Επιθέσεις Χρυσαυγιτών σε φωτορεπόρτερ


Short stories05.07.2014

Βία: Υπό τα βλέμματα της αστυνομίας δέχθηκαν επίθεση χθες το πρωί δύο φωτορεπόρτερ από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, παρουσία της Αστυνομίας, λίγη ώρα αφότου έφτασαν στο Εφετείο ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός.  Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ “απαιτεί από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να ληφθούν επιτέλους μέτρα προστασίας των ανθρώπων του Τύπου από τους χρυσαυγίτες τραμπούκους και ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση”.




Διανομή: Αναβλήθηκε για τις 16 Ιουλίου η προγραμματισμένη για αυτή την Τρίτη απεργία της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθήνας, εξαιτίας της συζήτησης στην Βουλή του νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ.


ΝΕΡΙΤ: Τα οριστικά αποτελέσματα  του διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ, για τις  259 θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης της ΝΕΡΙΤ, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, δημοσίευσε η εταιρεία.

Διαφήμιση: Την  έναρξη λειτουργίας της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η διαφημιστική εταιρεία «The Ad Store» . Η εταιρεία θεωρείται από τις πλέον  καινοτόμες διαφημιστικές παγκοσμίως, έχοντας ενσωματώσει εξειδικευμένες υπηρεσίες της ψηφιακής εποχής σε ένα ολοκληρωμένο φάσμα επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: