5.7.14

Η αγωγή του Σίμου Κεδίκογλου για την ...ΕΡΤ!

Short stories04.05.2014

Κεδίκογλου:  Αγωγή για τη διαγραφή του από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ κατέθεσε ο πρώην υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Σίμος Κεδίκογλου. Ο δημοσιογράφος μετά από  απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού της ένωσης, τέθηκε εκτός του σωματείου εξαιτίας της απόφασης που έλαβε, μαζί με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, κλεισίματος της ΕΡΤ και απόλυσης του σύνολου των εργαζομένων.


«Ποντίκι»: Την  επόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η γενική Συνέλευση των εργαζομένων στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» παρουσία αντιπροσωπείας των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων, ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να συζητηθούν τα εργασιακά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.



Nova: Δύο από τα πιο δυνατά ονόματα του Hollywood, ο Τομ Κρουζ και ο Τομ Χανκς έχουν γενέθλια τον Ιούλιο και το Novacinema 4 προβάλλει χαρακτηριστικές ταινίες της επιτυχημένης καριέρας τους. Στις 12 Ιουλίου, θα μεταδώσει τις ταινίες «Jack Reacher» και «Oblivion» με τον Τομ Κρουζ, ενώ ακολουθεί στις 19, η προβολή των, «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και «Captain Phillips» με τον Τομ Χανκς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: