23.7.14

ΕΣΗΕΑ: Εξόφθαλμη υπερ-μοριοδότηση κάποιων στη ΝΕΡΙΤ

Short Stories22.07.2014

ΝΕΡΙΤ: “Την ώρα που ο κλάδος μαστίζεται από πρωτοφανή ανεργία, η ΝΕΡΙΤ προσλαμβάνει σε θέσεις μόνιμου προσωπικού, συνταξιούχους δημοσιογράφους, πριμοδοτώντας τους, μάλιστα, προκλητικά”. Αυτό επισημαίνει η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της, μετά τις πρώτες 22 προσλήψεις δημοσιογράφων στη ΝΕΡΙΤ. Από τους πίνακες των αποτελεσμάτων προκύπτει εξόφθαλμη υπερ-μοριοδότηση κάποιων, μέσω της «αξιολόγησης του βιογραφικού» και της συνέντευξης, προκειμένου να καλυφθούν οι διαφορές που είχαν προκύψει από το πρώτο στάδιο του διαγωνισμού” υποστηρίζει η ΕΣΗΕΑ.




Πρεμιέρα: Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα προβάλλει την αγαπημένη και πολυβραβευμένη σειρά  "Grey’s Anatomy". Το πρώτο επεισόδιο  θα προβληθείτη Δευτέρα 28 Αυγούστου και  η σειρά θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα –Παρασκευή στις 20.00 , πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΙΕΠ: Ο Ντίνος Αδριανόπουλος εξελέγη πρόεδρος του  Ινστιτούτου Επικοινωνίας. Θέση Αντιπροέδρου κατέλαβε η Αιμιλία Τσεϊμαζίδου, γενικού γραμματέα  η Χριστίνα Μπουτσούκη, και ταμία, η Ρένα  Νικολοπούλου.

ΕΣΗΕΑ: Ως τις 19 Αυγούστου, οι «ωφελούμενοι» άνεργοι δημοσιογράφοι μέλη  της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΗΕΜ-Θ, της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, της ΕΣΗΕΠΗΝ και της ΕΣΠΗΤ, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις Επιταγές Κατάρτισης ( training vouchers ), από την Ένωση στην οποία ανήκουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια: