10.7.14

Εξηγήσεις και εξηγήσεις

Short stories09.07.2014

ΕΣΗΕΑ: Eπιστολή προς το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης έστειλε η  Φωτεινή Πιπιλή, κατηγορώντας το για “κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος της Ελλάδος, του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων και του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων”. Η Φ. Πιπιλή θεωρεί πως το Πειθαρχικό Συμβούλιο  έλαβε  την “αυθαίρετη” απόφαση να καλέσει βουλευτή των Ελλήνων «για να δώσει εξηγήσεις» επί της έγκλησης του μέλους της ΕΣΗΕΑ Λίνας Αλεξίου και αντιπροέδρου του ΕΣΡ.



ΟΤΕ: Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη σεζόν 2014-2015 και ο ΟΤΕ  TV θα μεταδώσει τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει. Η πρώτη μετάδοση είναι αυτό το Σάββατο 12 Ιουλίου (18.00 ΟΤΕ Sport2DD) με την Standard Liege.   


MEGA: Από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου (06.45- 10.00) την ενημερωτική ζώνη του Mega για την περίοδο του Καλοκαιριού αναλαμβάνουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Δημήτρης Τάκης και η Λίζα Δουκακάρου. Στο κανάλι μετακινείται από το ΣΚΑΪ και η ψυχαγωγική εκπομπή “JOY”.


ΝΕΡΙΤ: Πότε θα αρχίσει η λειτουργία του δεύτερου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της ΝΕΡΙΤ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη,  ζητάει με ερώτησή του προς την υφυπουργό Σοφία Βούλτεψη, ο  πρώην υπουργός Μακεδονίας –Θράκης Θόδωρος Καράογλου. Στη Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να λειτουργεί η ΕΡΤ3 από τους ίδιους του απολυμένους εργαζόμενους του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: