19.7.14

Άλλοι 22 μετά από διαγωνισμό στη ΝΕΡΙΤ...

ShortStories19.07.2014

Nova: Συνολικά 149 συνολικά υποψηφιότητες στα φετινά Emmy Awards, που απέσπασαν  οι ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ  που μεταδίδονται μέσα από τα κανάλια  Novacinema,  FOX,  FOX Life, National Geographic Channel και NatGo Wild.  Μεταξύ άλλων η συναρπαστική σειρά «Game of Thrones», που προβάλλεται αποκλειστικά στα Novacinema, συγκέντρωσε 19 υποψηφιότητες, από τις οποίες ξεχωρίζουν αυτές για Καλύτερη δραματική σειρά και Καλύτερη σκηνοθεσία σε δραματική σειρά, αλλά και οι υποψηφιότητες Β’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου για τους Peter Dinklage και Lena Headey, αντίστοιχα.



Action24: Κατ' αποκλειστικότητα στο Action24 θα μεταδίδονται οι αγώνες πρωταθλημάτων της Πορτογαλίας, της Ολλανδίας, της Ρωσίας και της Δανίας. Παράλληλα, το Action24 εξασφάλισε τους αγώνες κυπέλλου της Σκωτίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας και του Βελγίου.

ΝΕΡΙΤ: Η πλήρωση 22 θέσεων δημοσιογράφων και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. Πρόκειται για τις ειδικότητες του  πολιτικού – κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ (8), του οικονομικού (4), του Αρχείου Ειδήσεων (2), των  Διεθνών Ειδήσεων (6) και των Διευθυντών Παραγωγής Μουσικών Συνόλων.

ΠΟΕΣΥ: Mε κάθε νομικό μέσο δηλώνουν πως θα κινηθούν η ΠΟΕΣΥ και οι επαγγελματικές Ενώσεις των δημοσιογράφων “κατά της ψευδεπίγραφης διαδικασίας αξιολόγησης του νόμου 4250/2014, η οποία παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές της διοικητικής επιστήμης και θεωρείται παντελώς αποτυχημένη, όπου έχει εφαρμοστεί”





Δεν υπάρχουν σχόλια: